House for sale

399000€

3 bedrooms 190 square meters

Immoweb code : 20142685
Immoweb code : 20142685

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
190 square meters livable space
649 square meters of land

Description

WICHELEN: Deze statige, open bebouwing is gelegen op wandelafstand van het centrum van Wichelen en de Schelde waar het aangenaam vertoeven is. Met de fiets bereikt men snel het jaagpad richting Kalkense Meersen of de andere kant op richting het Riekend Rustpunt.
Door de centrale ligging zijn winkels, horeca, scholen, openbaar vervoer en het station nabij.

Naar indeling toe bevindt zich op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, een bureau, en een gezellige, lichtrijke leefruimte. Aanpalend ligt de volledig geïnstalleerde keuken met doorgang naar de veranda. Verder is er ook nog een praktische berging met ingemaakte kasten, gelegen naast de dubbele garage. Een zolder boven deze garage zorgt voor nog extra bergruimte. Daarnaast is er nog een overdekt terras met barbeque faciliteiten.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad.

Naar comfort toe beschikt deze eigendom over verwarming met pelletkachels en dubbele beglazing op de verdieping.

Extra troeven zijn de imposante inkomhal, de visgraatparket beneden afgewisseld met mozaïek parket boven, de ruimte van de kamers en een dubbele garage.
De woning bevat heel wat authentieke elementen die haar onderscheiden maar er zijn aanpassingen nodig om het EPC-peil te verbeteren.

Kortom, bent u opzoek naar een charmante woning met 3 slaapkamers op een uitstekende locatie? Boek dan snel uw afspraak op de bezoekdag: 053/60.65.60

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van d

Get in touch