House for sale

* 407000€

3 bedrooms 126 square meters

Immoweb code : 20276959
Immoweb code : 20276959
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
126 square meters livable space
149 square meters of land

Description

Prachtige nieuwbouwwoningen met tuin aan 6% BTW in Wetteren

Sorry, there is no English translation. Welkom bij nieuwbouwproject "COOPPALLAAN WETTEREN"

Zeer gunstig gelegen op een boogscheut van Gent rijst dit prachtig nieuwbouwproject uit de grond. Vlakbij op- en afritten van de R4, E17 en E40 en op wandelafstand van alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer.

Het project bestaat uit 9 stijlvolle woningen met 3 en 4 slaapkamers die worden afgewerkt met kwaliteitsvolle, duurzame materialen en voldoen aan alle comfort en de hoogste energie normen. Deze woningen staan dus garant voor comfortabel en energiezuinig wonen.

De woningen beschikken zowel gelijkvloers als op de eerste verdieping over vloerverwarming. De warmtepomp zorgt tevens voor passieve koeling waardoor de woningen in de zomer makkelijk fris te houden zijn. Verder zijn ze ook uitgerust van zonnepanelen en een ventilatiesysteem D voor een optimaal binnenklimaat. De tuinen zullen aangelegd worden en zijn voorzien van een terras en een levende afsluiting. Tot slot zijn er private bergingen en voldoende autostaanplaatsen met de mogelijkheid tot elektrisch laden.

KOOP VOOR HET EINDE VAN DIT JAAR EN GENIET VAN 6% BTW!

Dit project komt in aanmerking voor aankoop met verlaagd BTW-tarief van 6% indien u aan de voorwaarden voldoet. De oplevering is voorzien tegen eind 2024, zodat u binnenkort uw nieuwe thuis kunt betrekken.

Wenst u dit unieke project als eerste te bewonderen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. U k

This property is part of the project COOPPALLAAN WETTEREN

Get in touch