House for sale

375000€

3 bedrooms

Immoweb code : 20270247
Immoweb code : 20270247

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
252 square meters of land

Description

Halfopen energieneutrale woning te koop in Westerlo

In Heultje, een gezellig dorp in Westerlo, presenteren we deze prachtige halfopen gezinswoning. Deze energieneutrale woning is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele en duurzame leefomgeving.

Met 3 ruime slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. De zolder kan eenvoudig worden ingericht als een 4de slaapkamer of hobbykamer, waardoor je nog meer flexibiliteit hebt. De tuinen zijn zuidgeoriënteerd, zodat je elke dag kunt genieten van het zonlicht van ’s morgens tot ’s avonds.

De parel van de Kempen
Westerlo wordt ook wel de parel van de Kempen genoemd, en dat verbaast ons niets. Hier woon je namelijk zalig gemoedelijk in een mooi landelijk gebied. De natuurdomeinen De Beeltjens en Kwarekken, de abdij van Tongerlo, het Kasteel de Merode… De fraaie natuur én boeiende cultuur verwelkomen je hier hartelijk. En je woont bovendien dicht bij het centrum van Tongerlo en de oprit van de E313.

Nieuwe aangename buurt
In deze nieuwe buurt worden 10 fraaie gezinswoningen in klassieke stijl gebouwd, waarbij elk huis een unieke uitstraling heeft. Kies voor een wit gekaleide gevel of voor het karakter van recuperatiestenen. De harmonie van de woningen zorgt voor een aantrekkelijke en tijdloze uitstraling in de buurt.


De verkoop start op het verkoopweekend van 26 en 27 oktober. Laat nu je gegevens achter voor meer info en kies als eerste jouw droomwoning in Achterheide! Wees er snel bij, want het aanbod is be...
Renovation obligation: unknown

Get in touch