House for sale

425000€

5 bedrooms 260 square meters

Immoweb code : 20037908
Immoweb code : 20037908

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
260 square meters livable space
841 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

WESTERLO - Landelijke woning met veel faciliteiten

WESTERLO - Deze goed gelegen, open bebouwing biedt u een combinatie van charme en ruimte. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met gastentoilet. De woning beschikt over een gezellige zithoek die naadloos overgaat in de open keuken. De grote eetplaats biedt voldoende ruimte voor uitgebreid dineren met vrienden en familie. Daarnaast is er een praktische berging aanwezig. Op de gelijkvloerse verdieping vindt u ook een slaapkamer met dressing en een badkamer met douche.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier kamers: een eerste slaapkamer, een volledig vernieuwde badkamer met bad en dubbele lavabo, twee zeer ruime slaapkamers en een vierde kamer die momenteel in gebruik is als dressing.

Buiten is er een aangenaam overdekt terras dat uitkijkt op een uitnodigend zwembad. Voor paardenliefhebbers zijn er twee stallen met een zadelkamer beschikbaar. Bovendien is er een mogelijkheid om een nabijgelegen weide te huren. De woning is uitgerust met zonnepanelen, wat zorgt voor een duurzame en energiebesparende oplossing.

Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact op 053 60 65 66. Mis deze unieke kans niet en ervaar de potentie van deze prachtige woning!

Get in touch