House for sale

* 383500€

3 bedrooms 220 square meters

Immoweb code : 20274048
Immoweb code : 20274048
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
220 square meters livable space
380 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze moderne en ruime woning met 3 tot 5 slaapkamers wordt op duurzame wijze gebouwd met de meest kwalitatieve materialen.

De woning beschikt over een inkom met apart toilet, ruime woon- en leefruimte met open keuken en een wasplaats. Op de 1e verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers, een badkamer en apart toilet. De ruime zolder met vaste trap beslaat 70m² Hier kunnen nog 2 extra slpk worden ingericht.

De eerste 3 woningen (HOO 4-6) maken deel uit van een reconversieproject waardoor ze kunnen worden aangekocht aan slechts 6% BTW (enige en eigen woning). De keuken en eetruimte geven uit op een zonnige tuin die leidt naar een ruime carport die uitgeeft op een gemeenschappelijk binnenplein van 700m² dat kan worden gebruikt als veilige speelplaats voor de kinderen of als ontmoetingsplaats voor de bewoners van de 14 woningen.

Deze woning kan casco worden aangekocht (water- en winddicht) voor 383500,00 of kan volledig afgewerkt worden door het Chapter George projectteam. De volledig afgewerkte woning wordt aangeboden aan 472500,00* (*excl kosten).

Hoogmolens is zowel rustig als centraal gelegen en heeft een vlotte verbinding met zowel de expressweg als de E17. Dat uit zich in de hoge mobiscore van 8,6. Scholen, winkels en andere voorzieningen vind je op fiets- of wandelafstand, het centrum en station van Waregem liggen binnen een straal van 2 km. Vlakbij ligt de wandelzone 'Groenbek' waar u in alle rust kan genieten van de natuur en de weidsheid van de achterliggende velden.

This property is part of the project Hoogmolens

Get in touch