House for sale

525000€

4 bedrooms 224 square meters

Immoweb code : 20055618
Immoweb code : 20055618

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
224 square meters livable space
790 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek deze halfopen casco-woning in Waasmunster, ideaal gelegen met een prachtig uitzicht op het meer aan de voorzijde en het bos aan de achterzijde. De woning biedt een royale oppervlakte van 224 m² en bevindt zich op een perceel van ruim 790 m². Het terras heeft een oppervlakte van 23 m².
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met een apart gastentoilet. Op het gelijkvloers vindt u een lichtrijke ruimte voor een open keuken met eethoek en leefruimte. Dankzij de grote glaspartijen kunt u volop genieten van het buitenlicht en het uitzicht op de tuin. Daarnaast heeft u via een afzonderlijke berging toegang tot de inpandige garage met extra ruimte voor het plaatsen van fietsen.
De trap in de inkomhal leidt naar de eerste verdieping, waar zich vier ruime slaapkamers, twee badkamers, een apart toilet en een aparte berging bevinden.
De woning wordt verwarmd met een energiezuinige warmtepomp en vloerverwarming. Eind oktober zal de woning casco afgewerkt zijn. Daarnaast heeft u optioneel de mogelijkheid om de totaalafwerking door FRECA te laten uitvoeren.
LET OP: Tot eind dit jaar kunt u nog profiteren van een verlaagd btw-tarief van 6%!

Get in touch