House for sale

525000€

4 bedrooms 224 square meters

Immoweb code : 20003133
Immoweb code : 20003133

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
224 square meters livable space
750 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek deze prachtige woningen, gelegen vlakbij het Molsbroek, uitkijkend op de zeilvijver op de grens van Waasmunster en Lokeren.

OPEN WERFDAG ZATERDAG 6 JULI - 13u tot 16u.

6% BTW mogelijk tot slechts eind 2024 !!

Deze halfopen woning wordt aangeboden in ruwbouw winddichte afwerking en is een aanrader voor wie op zoek is naar dé perfecte mix van comfort en rust.

De halfopen bebouwing omvat 4 slaapkamers en 2 badkamers met elk een eigen inpandige garage. De 4 slaapkamers zijn royaal en bieden voldoende ruimte voor rust en ontspanning. Als kers op de taart heeft de master suite een eigen ensuite badkamer met een panoramisch uitzicht op de natuur rondom de woning. De woningen zijn, naast dat ze ruim ontworpen zijn, ook praktisch. Zo beschikt iedere halfopen bebouwing over maar liefst 2 bergingen en 1 bureauruimte. Maar het echte hart van deze woning is ongetwijfeld de woonkamer met aangrenzende eethoek die uitkijkt over de tuin.

Vanuit elke hoek heb je uitzicht op natuur. Of je nu geniet van een luie zondagse brunch in de tuin of vanuit je woonkamer naar buiten staart, het steeds veranderende landschap is een dagelijkse bron van inspiratie. Kortom deze woningen zijn een toevluchtsoord voor iedereen die graag modern wilt leven, maar ook wilt genieten van de sereniteit van de natuur. En het beste van al? De woningen worden casco afgeleverd, waardoor je iedere woning volledig naar eigen smaak kan aankleden.

Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek en meer info!

Get in touch