House for sale

* 470000€

3 bedrooms 247 square meters

Immoweb code : 11443177
Immoweb code : 11443177
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
247 square meters livable space
270 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Gesloten pastorijwoning die deel uitmaakt van het project Provinciale Baan gelegen te Vrasene met 6 wooneenheden. U beschikt over een achterliggend terras met ruime tuin en uitzicht op het groen.

De indeling van het pand is als volgt: U betreedt de woning via de inkomhal met apart toilet en vestiairemogelijkheden. Verder door bereikt u de eethoek, de open keuken met ontbijthoek en de living. Vanuit de keuken kan u rechtstreeks naar de berging en vervolgens naadloos naar de garage.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, waarvan twee slaapkamers met ruime dressing. Verder is er nog een apart toilet en een badkamer voorzien. Op de tweede verdieping bevindt zich een technische ruimte en heeft u de mogelijkheid tot het creëren van een vierde slaapkamer.

Deze woning dient nog opgericht te worden, u kan dus nog steeds alle keuzes zelf maken.

Nog enkele troeven van deze woning: Vloerverwarming met lucht/water warmtepomp, een laag energiepeil conform de geldende normen. Als we spreken over de prijs is dat exclusief btw, zonder registratie- en notariskosten! De plannen & lastenboek zijn op afspraak en zeer vrijblijvend te bekijken.

This property is part of the project Vrasene Provinciale Baan 34

Get in touch