House for sale

235000€

2 bedrooms 121 square meters

Immoweb code : 20061327
Immoweb code : 20061327

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
121 square meters livable space
542 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Op de Meerlaarstraat in Klein-Vorst Laakdal treffen we deze charmante woning met mooie natuurlijke tuin. Het centrum van Klein-Vorst én van Tessenderlo, met scholen, warme bakkers, horeca, hobby’s en winkels bevindt zich op fietsafstand. De op- en afrit van de E313 bevindt zich op minder dan 5 minuutjes rijden en brengt je vlot naar Antwerpen en Hasselt.
Via de ruime inkomhal (9,6 m²) bereik je de gezellige woonkamer (26,7 m²). De grote ramen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Beneden zijn de ramen allemaal voorzien van dubbel glas.
Aansluitend aan de woonkamer treffen we de keuken (11,3 m²).
De kleine maar propere en functionele badkamer (4,02 m²) met douche in bad, lavabo én toilet bevindt zich eveneens op het gelijkvloers.
Vanuit de inkomhal heb je toegang tot de droge kelder (12,3 m²) waar je je voorraad goed kan bewaren.
Op de verdieping treffen we 2 ruime slaapkamers (13,8 en 17,2 m²), waarbij de grootste kamer eveneens voorzien is van een lavabo en apart toilet. Via de andere kamer heb je toegang tot de zolderruimte en hier is ook de verwarmingsketel (aardgasketel) geïnstalleerd.
Wanneer we naar buiten gaan, bereiken we in de tuin een toffe en ruime (28,6 m²) polyvalente ruimte; deze kan dienen als atelier- of hobbyruimte, fitness, … etc. Er is ook een garagebox (17,7 m²) en voor de rest is het in de natuurlijke tuin fijn vertoeven.
De elektriciteit van de woning is conform AREI en ook de schema’

Get in touch