House for sale

290000€

5 bedrooms 202 square meters

Immoweb code : 20029014
Immoweb code : 20029014

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
202 square meters livable space
450 square meters of land

Description

Ruime open bebouwing, grotendeels gerenoveerd, met grote ...

In Vladslo, deelgemeente van Diksmuide en langs de belangrijke invalsweg Diksmuide-Torhout, huisvest deze ruime open bebouwing met grote carport, terrassen en tuin op 502 m².
De woning is grotendeels gerenoveerd en biedt heel wat ruimte gezien de bewoonbare oppervlakte van 202 m².

Als u de woning betreedt via de inkom heeft deze toegang tot de living of u kunt de trap nemen naar het 1ste verdiep waar u een af te werken slaapkamer met dressing aan treft.
De leefruimte bestaat uit een ruime zithoek en eetplaats. De aanbouw waar de eetplaats zich situeert, beschikt over een schuifraam met toegang tot de tuin en veel glaspartijen die zorgen voor een optimaal lichtinval. Aansluitend is de open ingerichte keuken met eiland voorzien.
Verder hebben we op het gelijkvloers nog een apart toilet, berging, badkamer en slaapkamer. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche en enkele lavabo in meubel.
Als we enkele treden naar boven nemen, dan hebben we eerst een voutekamer/bureau. Boven, op de 1ste verdieping, zijn er nog 3 slaapkamers en 2 dressingruimtes voorzien.
Als laatste beschikt deze woonst nog over 2 overdekte terrassen, zuidoost gerichte tuin en enkele buitenbergingen waaronder de wasplaats, waar u de aansluiting voor was- en droogmachine kan terug vinden. Onder de carport kunnen een 2-tal wagens worden geparkeerd.

Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. Elektriciteit dag- & nachttarief (conform), aardgas, stadswater, distributie, telefoon, i...
Renovation obligation: unknown

Get in touch