House for sale

695000€

4 bedrooms 400 square meters

Immoweb code : 20241778
Immoweb code : 20241778

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
400 square meters livable space
8400 square meters of land

Description

VEURNE- Unieke hoevewoning met paardenfaciliteiten

VEURNE- Unieke landelijke hoevewoning met commerciële mogelijkheden, paardenfaciliteiten en zorgwonen opties

Zoekt u een eigendom waar wonen en werken hand in hand gaan? Deze uitzonderlijke hoevewoning, gelegen op een perceel van 8.400m², biedt tal van mogelijkheden voor wie het beste van beide werelden wil combineren. Recent vernieuwd in 2017, net buiten het dorp, geniet u hier van een landelijke omgeving met alle comfort, en biedt het tevens de ruimte voor zorgwonen of een zelfstandige activiteit aan huis.

Eigenschappen van het goed:

Woning: De volledig gerenoveerde woning met 210m² bewoonbare oppervlakte biedt u moderne voorzieningen in een karaktervolle setting, perfect voor wie op zoek is naar een rustige thuisbasis. Qua indeling: ruime living, plaats voor bureau, leefkeuken en bijkeuken, toilet. De verdieping telt 4 slaapkamers, hall, toilet en badkamer.

Bijgebouw (200m² bewoonbaar): Dit gebouw is uitermate geschikt om wonen en werken te combineren. Het bevat een ruime garage, een kantoor en een fotostudio op de bovenverdieping. Ideaal voor wie een praktijk aan huis wil opstarten, zoals een dokters- of therapeutische praktijk, of een creatieve zelfstandige activiteit.
Commercieel gebouw: Aan de straatkant bevindt zich een commercieel pand dat momenteel als een gezellig café wordt uitgebaat. Deze ruimte kan worden omgevormd tot een winkel, atelier of praktijk.
Deze eigendom leent zich ook perfect voor kangoeroewonen, waar ouders of zorgbehoevenden comfortabel naas

Get in touch