House for sale

379000€

5 bedrooms 222 square meters

Immoweb code : 10764783
Immoweb code : 10764783

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
222 square meters livable space
2934 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Dit betreft een ruime open bebouwing met 5 slaapkamers, een bijgebouw van 115m² en ruime garage; een weiland van 2.000m² met oprit is inbegrepen in de verkoop en biedt tal van mogelijkheden voor hobbydieren; de woning is toe aan een grondige renovatie, maar bevindt zich op een uitstekende locatie nabij het centrum van Verrebroek en de E34 (Antwerpen-Gent); het dynamisch vloerplan met tal van mogelijkheden, het weiland en de prachtige uitkijk op natuur zijn slechts enkele van de vele troeven die deze woning te bieden heeft.
INDELING: gelijkvloers; inkomhal; ruime, lichte leefruimte (34m²); keuken uitgerust met een kookvuur, oven, ijskast en vaatwasser; badkamer met ligbad, lavabomeubel en toilet; berging; bijkeuken met voorziening voor oa. wasmachine; toilet; aangename tuin achter en naast de woning; stal met meerdere mogelijkheden; garage; zijweg naar achter; 1e verdieping: 5 slaapkamers (9m², 10m², 14m², 14m², 15m²); kamer met apart toilet en lavabomeubel; extra kamer voor dressing.
EXTRA: verwarming via mazoutkachels; houten ramen met enkele beglazing; niet-conforme elektrische keuring; aangenaam vloerplan met veel mogelijkheden; uitgestrekt domein van net geen 3.000m²; zeer mooie locatie in het groen doch vlakbij verbindingswegen; nabij lokale faciliteiten en mooie fiets- & wandelroutes; gunstig gelegen nabij E34 en lokale invalswegen; voortuin en oprit met plaats voor meerdere wagens; dit pand is onderworpen aan de renovat

Get in touch