House for sale

625000€

2 bedrooms 220 square meters

Immoweb code : 20055412
Immoweb code : 20055412

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
220 square meters livable space
845 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze ééngezinswoning nabij centrum Baal is volledig instapklaar. Het pand uit 1952 werd de afgelopen jaren grondig gerenoveerd met kwalitatieve materialen. In augustus en september worden de laatste renovatiewerken (vernieuwen en isoleren van het hellend dak & kaleien van de gevels) uitgevoerd.

De inkomhal heeft een apart toilet en een vestiaire.
De woonkamer is voorzien van grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. De nieuwe keuken is volledig uitgerust en heeft aansluitend een eetplaats en een technische berging waar alle technieken, wasmachine en droogkast zich bevinden. Tot slot is er ook een bureauruimte die door middel van een authentieke 4-delige eiken deur met glas kan afgesloten worden van de woonkamer.

De volledige benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming, en de vloeropbouw werd uitgevoerd conform de eisen van een nieuwbouwwoning (betonplaat, 10cm isolatie, 8cm chape en vloerafwerking).

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, 2 wastafels, ligbad & toilet. Op de zolderverdieping kunnen bijkomend nog 2 slaapkamers en een extra douchekamer ingericht worden.

De woning beschikt over een tuin met uitzicht op agrarisch gebied. Daarnaast is er een groot bijgebouw/garage aanwezig.

Bent u geïnteresseerd in deze woning of wenst u een bezichtiging in te plannen? Neem dan contact op via mail [email protected] of op het nummer 0498/64.48.83.

Get in touch