House for sale

289000€

4 bedrooms 171 square meters

Immoweb code : 20145861
Immoweb code : 20145861

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
171 square meters livable space
80 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een investeringsmogelijkheid in het centrum van Torhout? Dit gebouw biedt een uitstekende kans om omgebouwd te worden tot moderne studentenkoten. Gelegen in het hart van de stad, op slechts 50meter wandelafstand van het station, is dit pand ideaal voor studenten die op zoek zijn naar een centrale en praktische woonplek tijdens hun studie.

Het gebouw biedt voldoende ruimte en mogelijkheden om comfortabele en goed ingerichte studentenkamers te creëren. Met de toenemende vraag naar studentenkoten in de omgeving, biedt deze locatie een aantrekkelijke investering voor iedereen die op zoek is naar een rendabel vastgoedproject.

De centrale ligging in Torhout betekent dat toekomstige huurders snel en gemakkelijk toegang hebben tot het openbaar vervoer, middelbaar en hogere scholen evenals diverse winkels, cafés en andere voorzieningen in de buurt. Dit maakt het een gewilde plek voor studenten.

Als u geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van studentenkoten op een toplocatie in Torhout, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoud om dit te aanvaarden of te weigeren.

Get in touch