House for sale

195000€

3 bedrooms 188 square meters

Immoweb code : 20061025
Immoweb code : 20061025

Overview

3 bedrooms
188 square meters livable space
674 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze te renoveren woning is gelegen op een boogscheut van het bruisende stadscentrum van Tongeren. Achteraan de woning ligt een polyvalente ruimte of magazijn met een oppervlakte van 180m². Dit geheel is gelegen op een perceel van in totaal 6are 74ca.

De woning zelf kent een bruikbare vloeroppervlakte van 188m² (volgens opgave EPC) en heeft volgende praktische indeling:

Kelderverdieping met garage
Gelijkvloers : inkomhal met toegang tot de woonkamer, eetkamer/bureelruimte, keuken, achterhal met toegang tot het toilet en een hobbyruimte of bureel. 
Verdieping: nachthal en 3 slaapkamers. 1 van de slaapkamers beschikt over een bad.

Verder hoort er nog een polyvalente ruimte of ruime werkplaats bij de woning. Deze werd vroeger gebruikt als wasserij en beschikt over een stedenbouwkundige vergunning. 

Achteraan de woning vinden we verder nog het terras en de in te richten tuin .

De woning is vlot bereikbaar via zowel het openbaar vervoer, alsook met de wagen. Het stadscentrum van Tongeren is op wandelafstand gelegen. Diverse faciliteiten liggen binnen handbereik, zoals diverse winkels, scholen, horecazaken en het treinstation.

Renovatieverplichting van kracht: binnen de 5 jaar na aankoop renovatie naar EPC label D of beter. Meer info via deze link .

Get in touch