House for sale

729000€

5 bedrooms 314 square meters

Immoweb code : 20186782
Immoweb code : 20186782

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
314 square meters livable space
2183 square meters of land

Description

Landelijke woning met 4-5 kamers en grote schuur (75m²).

Landelijke woning met een prachtige tuin in het rustige Wambeek.
Ontdek deze charmante landelijke woning met een schitterende tuin, gelegen in het serene Wambeek. Deze eigendom combineert de rust van het platteland met de nabijheid van invalswegen naar Gent en Brussel, ideaal voor wie op zoek is naar een discreet gelegen woning met veel potentieel.
De woning, oorspronkelijk een 19e-eeuwse fermette, is door de jaren heen grondig gerenoveerd tot een warme en uitnodigende gezinswoning. Een unieke troef is de grote en hoge schuur, perfect als riante garage, werkplaats, atelier of voor diverse andere doeleinden dankzij de ruime oppervlakte.
Binnenin biedt de woning een comfortabele leefomgeving met een ruime hall die leidt naar een grote leefruimte, salon en bureel/speelhoek, allen met een formidabel uitzicht op de prachtige tuin. Verder omvat de benedenverdieping een gelijkvloerse slaapkamer/bureel, een apart gastentoilet, een zeer ruime en volledig geïnstalleerde keuken met eetplaats, een bijkeuken en een gelijkvloerse badkamer.
Via de charmante originele houten trap bereikt u de eerste verdieping, die voorzien is van een ruime master bedroom met praktische inloopdressing, drie mooie slaapkamers, waarvan één met een leuke mezzanine, een apart to

Get in touch