House for sale

205000€

3 bedrooms 113 square meters

Immoweb code : 20160487
Immoweb code : 20160487

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
113 square meters livable space
130 square meters of land

Description

Townhouse

Sorry, there is no English translation. Gunstig gelegen rijwoning met toegang achterom!
Gelegen in gezellig straatje, te midden van het centrum Kemzeke, met toegang voor fietsen achteraan de woning (via wegel en poortje - laatste huisje van de wegel).
Indeling: voorzien van een inkom, leefruimte met voldoende ruimte voor een salon en voorzien van een gaskachel, de achtergelegen keuken is functioneel met een kookvuur op gas, dampkap en koelkast met plaats voor een eettafel en met zicht op de tuin, een kleine aanbouw geeft toegang naar de tuin. Er is een badkamer op het gelijkvloers met een douche, wasmeubel en toilet. De eerste verdieping heeft 2 ruime slaaapkamers, een tweede badkamer met douche, dubbel meubel en toilet, een vaste trap geeft toegang tot de zolderverdieping die dienst doet als 3e slaapkamer.
Er is een binnenplaats / tuintje dat groot genoeg is met een extra grote berging voor (brom-)fietsen.
De woning is wat op te frissen, maar is volledig bewoonbaar. Het dak is voorzien van 8 cm. isolatie en de ramen hebben dubbel glas. Het EPC is daarom op vandaag 465 kWh/m² (label E).
Indien de woning van CV gas wordt voorzien zakt het EPC-resultaat naar 290 kWh/m² (label C) en is zo voldaan aan de renovatieplicht.
Parkeergelegenheid is er voldoende in de buurt.
Vraagprijs is 205.000 euro.
Heb je interesse? Bel gerust naar Bianca op 0474.49.75.62

Get in touch