House for sale

3 bedrooms 170 square meters

Immoweb code : 20013808
Immoweb code : 20013808

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
170 square meters livable space
656 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Dit betreft een grotendeels vernieuwde open bebouwing op een mooi perceel van 656m².
De woning is daarnaast ook voorzien van een ruime garage/werkplaats van 60m² aansluitend aan de woning.
De vlot bereikbare locatie aan de E34 (Antwerpen-Gent), de lichte woonruimten en de 2 badkamers zijn slechts enkele van de troeven.
INDELING: Gelijkvloers: Oprit met plaats voor meerdere wagens; Inkomhal met gastentoilet; Lichte woonkamer op laminaat; Recent vernieuwde keuken met aansluitende bijkeuken; Zeer ruimte, eveneens vernieuwde badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbel lavabomeubel; Grote garage/werkplaats (60m²) met o.a. ook aansluiting voor wasmachine & droogkast; Volledig omheinde tuin.
1e verdieping: 3 comfortabele slaapkamers op laminaat waarvan 1 met inloopkast.; 2e badkamer met douche, lavabomeubel en toilet.
Zolder: Geïsoleerde zolder, bereikbaar via uitklapbare trap.
EXTRA: Karaktervol en solide gebouw; Grotendeels vernieuwd in 2022; PVC ramen met dubbele HR beglazing; CV op aardgas; Conforme elektrische installatie; Poylvalente werkplaats van 60m² aansluitend aan de woning; Uitstekend gelegen op een vlot bereikbare woonlocatie nabij de E34 Antwerpen-Gent.
EPC: 340kWh/m² - Label D
Wg - Vg - Gvv - Gvkr - Gmo

Get in touch