House for sale

* 449000€

3 bedrooms 239 square meters

Immoweb code : 11391353
Immoweb code : 11391353
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
239 square meters livable space
330 square meters of land

Description

Woning

Sorry, there is no English translation. Deze halfopen NIEUW TE BOUWEN woning is gelegen in het gezellige Stekene vlakbij het Stropersbos, ideaal om even tot rust te komen en een frisse neus te halen tijdens een wandeling of met de mountainbike.
Deze woning geniet ook een vlotte bereikbaarheid via de E34, zodat Antwerpen of Knokke nooit veraf zijn.

Het gebouw wordt vakkundig opgetrokken en luxueus afgewerkt met zeer duurzame materialen.
Dankzij bijzondere aandacht voor energie en ecologie zal het gebouw bijna energie neutraal zijn (E-peil: E10 of lager). Dit vertaalt zich in een korting van 100% op de onroerende voorheffing gedurende de eerste vijf jaar, en een levenslang voordeel op jouw energiefactuur!

In het ontwerp wordt hedendaags wooncomfort en een geoptimaliseerde ruimtebesteding hoog in het vaandel gedragen.
De focus ligt op een praktische indeling, waarbij zo weinig mogelijk ruimte verloren gaat in hallen en zoveel mogelijk geoptimaliseerd wordt in bruikbare woonvertrekken.
De 3 slaapkamers (optioneel 5), ruime badkamer, 2 toiletten, inpandige garage en de zeer ruime polyvalente zolderruimte verklappen meteen dat het een ideale gezinswoning is waar wonen en werken perfect combineerbaar zijn.

Als eyecatcher komen we opdraven met een lichtrijke woonkamer en een mooie leefkeuken die uitgeeft op de grote tuin, met een fantastisch uitzicht over de velden.
Vloerverwarming, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, optie tot warmtepomp, het zi

This property is part of the project 24/AST-35

Get in touch