House for sale

395000€

3 bedrooms 188 square meters

Immoweb code : 20262230
Immoweb code : 20262230

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
188 square meters livable space
3289 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Charmante woning uit 1880 met ruime loodsen en unieke ligging aan de IJzer

Bent u op zoek naar een karaktervolle woning met een rijke geschiedenis en volop opslagruimte? Gelegen in het pittoreske Stavele, op een ruim perceel van maar liefst 3.289 m², biedt deze charmante woning uit 1880 zowel authenticiteit als functionaliteit.

Je komt binnen via een inkomhal in een statige herenwoning. Links bevindt er zich een bureau met daarachter een doorgang naar de keuken. rechts situeert zich dan de leefruimte. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en een badkamer voorzien vaneen ligbad en enkele lavabo. Een lange garage biedt toegang tot twee extra zolderruimtes, ideaal als opbergruimte of voor hobbydoeleinden. De tuin is in het oosten gelegen en heeft een rechthoekige vorm. Vanuit de tuin heb je toegang tot de 4 loodsen.

De eerste loods die onmiddellijk vanop de straatkant bereikbaar is, heeft een oppervlakte van 784m².  De tweede loods heeft een oppervlakte van 315,50m² en deze is bereikbaar vanuit de andere loodsen. De derde loods beschikt dan over een oppervlakte van 225m² en de laatste loods van 276m² staat achteraan het perceel en deze heeft geen doorgang tot de andere drie loodsen. 

Alle loodsen zijn uitgerust met hoge schuifpoorten én op het terrein is er een extra weggetje dat toegang biedt tot d

Get in touch