House for sale

439000€

4 bedrooms 242 square meters

Immoweb code : 20270142
Immoweb code : 20270142

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
242 square meters livable space
1060 square meters of land

Description

Prachtige open bebouwing met 4 slaapkamers.

Prachtige open bebouwing met 4 slaapkamers.

In het landelijke Kerkom, een deelgemeente van Sint-Truiden, vinden we naast eindeloos wandel- en fietsplezier – mét welverdiende pauze bij de lokale brouwerij – deze prachtige open bebouwing. De sleutelwoorden hier zijn: privacy, ruimte en comfort.
Kijk even mee!

Deze woning dateert oorspronkelijk uit 1987. Ze onderging echter een grondige renovatie, waardoor ze tegemoetkomt aan alle noden van een hedendaags gezin.

Bijzondere keuken
Al vanaf de eerste stap in de ruime inkomhal, merk je dat deze woning gerenoveerd werd met kennis van zaken. Een fraaie natuurstenen vloer, optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en veel invallend daglicht zorgen ervoor dat niks in deze woning nog ‘eighties’ aanvoelt. De knusse woonkamer leidt naar een plek die de doorgewinterde hobbykok zal doen watertanden: de bijzondere ‘industriële’ keuken. Hier kun je je innerlijke Sergio Herman naar hartenlust de vrije loop laten.

Voor het hele gezin
Op de benedenverdieping bevinden zich verder nog een handige voorraadkamer, een apart toilet, een slaapkamer met dressing – die prima als praktijk- of bureauruimte kan worden ingelijfd – en een ruime badkamer met inloopdouche, bad en twee lavabo’s. Op de eerste verdieping zet het ruimtelijk gevoel zich verder. Drie grote slaapkamers, waarvan eentje voorzien kan worden van een dressing, bieden ruimte genoeg voor het gezin. De handige douchekamer is ideaal om de drukke ‘ochten...
Renovation obligation: unknown

Get in touch