Exceptional property for sale

1300000€

4 bedrooms 365 square meters

Immoweb code : 11487996
Immoweb code : 11487996

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
365 square meters livable space
3108 square meters of land

Description

SINT-TRUIDEN Luxueuze villa met alle comfort op +/- 31a

Deze mooie villa van 2011 is voorzien van alle comfort, en afgewerkt met hoogwaardige materialen.
Op het gelijkvloers vinden we een zeer ruime leefruimte met zithoek (en haard) en eetplaats, een volledig geïnstalleerde keuken voorzien van alle comfort (wijnfrigo, inductieplaat, teppanyaki,...), een bureelruimte, een ruime koelcel, een berging en een inpandige garage voor 2 wagens, voorzien van een oplaadsysteem voor elektrische wagens en een sectionaal poort.
Op de eerste verdieping vinden we 2 slaapkamers, een waskamer, een toilet, een dressing en een luxueuze badkamer voorzien van een bad, douche en dubbele lavabo.
Op de 2e verdieping is er een derde slaapkamer, en een grote multifunctionele ruimte die perfect als 4e slaapkamer kan dienen.
Verder is er een kelder van +/- 120 m2 die ingedeeld is in 5 bruikbare ruimtes, volledig voorzien van steentapijt dus perfect bruikbaar. Hier is ook een aansluiting van 380V om eventueel een sauna te installeren.

Het huis is voorzien van airco, de verwarming is op gas met op het gelijkvloers vloerverwarming en in de slaapkamers hangen er radiatoren.
Verder is er een alarmsysteem zowel binnen als buiten en overal domotica (alarm, lichten, stopcontacten,... zijn via de GSM te bedienen).

Buiten vinden we een overdekt terras met screens, glazen wanden en verwarming. Verder nog een mooie waterpartij, een open terras, een jacuzzi met TV, een luxe tuinhuis en een buitendouche.
De tuin is

Get in touch