House for sale

469000€

4 bedrooms 194 square meters

Immoweb code : 20190800
Immoweb code : 20190800

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
194 square meters livable space
345 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Instapklare en energiezuinige HOB
Bent u op zoek naar een moderne, recente woning met tal van troeven? Dan is deze prachtige HOB, gebouwd in 2016, precies wat u zoekt!
Bij binnenkomst wordt u via de inkomhal met apart toilet, verwelkomd in een gezellige living met een open, volledig ingerichte keuken.
De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en bieden een prachtig zicht op de onderhoudsvriendelijke tuin met terras en een ruim tuinhuis van 32m². Op zonnige dagen kunt u genieten van extra schaduw dankzij het elektrische zonneluifel.
Deze woning beschikt over 4 slaapkamers, wat ideaal is voor een gezin of als extra werkruimte. De ruime badkamer is uitgerust met zowel een ligbad alseen inloopdouche, waardoor u elke dag kunt kiezen voor ontspanning of een snelle opfrissing.
Parkeren is geen probleem dankzij de garage en een oprit met in totaal plaats voor 5 wagens.
Dankzij de zonnepanelen, airco, en conforme elektriciteit bent u klaar voor de toekomst. Het energieverbruik blijft laag, wat zowel uw portemonnee als het milieu ten goede komt.
Gelegen op de rand van Sint-Pauwels, met een vlotte bereikbaarheid naar de E17/E34. U bevindt zich op een boogscheut van ontspanning, winkels, apotheek, restaurant en bakker.
Kortom, een ideale woning voor wie op zoek is naar modern wooncomfort op een toplocatie.
Contacteer ons vandaag nog voor een bezichtiging!
03 500 05 40 of via [email protected]

Get in touch