House for sale

318000€

3 bedrooms 139 square meters

Immoweb code : 20149851
Immoweb code : 20149851

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
139 square meters livable space
112 square meters of land

Description

Woning

Sorry, there is no English translation. Gezellig huis te koop vlak aan het Stadspark in Sint-Niklaas.

Dit charmante huis met 3 slaapkamers, gelegen in een rustige straat in Sint-Niklaas, biedt een comfortabele bewoonbare oppervlakte van 139m². Bij binnenkomst word je verwelkomd in een open en licht interieur, wat meteen een gevoel van ruimte en rust geeft.

De ruime woonkamer met grote raampartijen zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht en biedt een prachtig uitzicht op de groene buitenruimte. De moderne open keuken, voorzien van alle benodigde apparatuur, nodigt uit tot gezellige kookavonden met familie en vrienden.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee comfortabele slaapkamers en een goed uitgeruste badkamer. De zolderverdieping is volledig afgewerkt, hier vindt men
de derde slaapkamer terug.

De buitenruimte is een groene oase van rust. Een perfect plekje om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Hoewel er geen garage is, biedt de straat voldoende parkeermogelijkheden.

Dit huis combineert modern comfort met een warme en uitnodigende sfeer en is ideaal voor jonge gezinnen of koppels die op zoek zijn naar een gezellige woonplek. Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging!

Get in touch