House for sale

229000€

3 bedrooms 103 square meters

Immoweb code : 20043894
Immoweb code : 20043894

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
103 square meters livable space
197 square meters of land

Description

Rijwoning op praktische locatie: ontdek de onbegrensde mo...

Gelegen in een buurt waar alles binnen handbereik is, vindt u deze toffe rijwoning. Supermarkten, openbaar vervoer, groen pleintjes, kappers, cafés en zo veel meer zijn binnen wandelafstand bereikbaar. 

Achter de charmante voorgevel schuilt een ruime inkomhal die u verwelkomt en uitnodigt om verder te verkennen. De inkomhal leidt u naar de leef- en eetruimte, perfect voor gezellige avonden met vrienden en familie. Grenzend aan de eetruimte vindt u de open keuken. Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich ook een kleine extra badkamer, compact maar voorzien van alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse routine.
 
Aan de achterkant van het huis wacht een fijne veranda met zonnescherm. Dit is de ideale plek om te genieten van uw ochtendkoffie of een ontspannen middag. Naast de veranda is een handige bergruimte, perfect voor al uw werkgrief en meer.

De oost-georiënteerde tuin is de plek waar u kunt ontsnappen aan de drukte van de dag. Of u nu groene vingers heeft of gewoon wilt genieten van de buitenlucht, deze tuin biedt een plekje voor iedereen.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers: twee ruime en één kleinere, elk met hun eigen karakter en charme. De tweede badkamer op deze verdieping is voorzien van een bad, lavabo en toilet.

Met een vaste trap bereikt u de zolderruimte. Hier kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en een vierde slaapkamer creëren, of wat dacht u van een hobbyruimte, kantoor of speelkamer?

Graag meer info o...
Renovation obligation: yes

Get in touch