House for sale

3 bedrooms 186 square meters

Immoweb code : 20055107
Immoweb code : 20055107

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
186 square meters livable space
515 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze te moderniseren, karaktervolle halfopen bebouwing te Onze-Lieve-Vrouw-Waver, heeft alles in huis om er een ware parel van te maken.

Bij het binnenkomen in de inkomhal vallen de mooie, hoge plafonds op. De grote ramen van de woonkamer zorgen voor veel lichtinval. Dankzij de authentieke elementen en open structuur, voelt het hier meteen als thuis komen. Deze ruimte staat in verbinding met de eetplaats en de keuken. Achteraan de woning is er nog een wasruimte en berging voorzien. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers ter beschikking. De op te frissen badkamer bevindt zich op de tweede verdieping, samen met de derde slaapkamer met mezzanine.

Het plat dak werd enkele jaren terug vernieuwd en geïsoleerd, het zadeldak bestaat uit pannen en is nog in goede staat.

De tuin is gezellig aangelegd en heeft achteraan een terrasruimte ter beschikking. Er is bovendien ook een achteruitgang voorzien.

Pandenjagers is een transparant vastgoedkantoor waarbij de kopers een vaste commissie van 10.000 euro (incl. BTW) bovenop de vraagprijs betalen. Zo kennen kopers duidelijk de kosten en de werkelijke waarde van hun aankoop. Dit verschilt van traditionele makelaars die de commissie verbergen in een te hoge verkoopprijs.

Renovatieplicht: binnen de 5 jaar moet het EPC naar label D of beter gebracht worden. Het vervangen van de CV-ketel verlaagt de EPC naar 434 kWh/m2 jaar.

Interesse? Contacteer ons via 0472.372.844 of [email protected].

Get in touch