House for sale

379000€

4 bedrooms 238 square meters

Immoweb code : 20021569
Immoweb code : 20021569

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
238 square meters livable space
450 square meters of land

Description

Ruime en karaktervolle te renoveren woning te Sint-Andries

Deze alleenstaande woning, gelegen in de prachtige en kindvriendelijke Leopoldwijk te Sint-Andries, biedt een uitzonderlijke kans voor renovatie en personalisatie. Met een Stijlperceeloppervlakte van 450 m² en een speelse architectuur, heeft dit huis alle potentieel om omgetoverd te worden tot een droomwoning die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Indeling:
- Gelijkvloers: inkomhall met trap en gastentoilet, leefruimte, keuken, wasruimte, garage en technische ruimte
- Eerste verdieping: 4 slaapkamers, 1 badkamer en apart toilet
- Tuin

Deze karaktervolle woning werd gebouwd op een stevig fundament uit de jaren '60. Echter is een renovatie vereist, wat u de mogelijkheid biedt om deze woning tot in het kleinste detail naar uw smaak en wensen in te richten.

Op slechts een boogscheut van Brugge, is de Leopoldwijk in Sint-Andries een ideale locatie voor gezinnen. Met zijn kindvriendelijke omgeving, in nabijheid van scholen, parken en andere voorzieningen, biedt deze buurt een perfecte balans tussen rust en toegankelijkheid, waardoor kinderen veilig kunnen opgroeien in een buurt omgeven door groen en die uitnodigend is voor zowel jong als oud. 

Grijp deze unieke kans om een woning te creëren die volledig aansluit bij uw stijl en wensen. Voor meer informatie, contacteer ons via +32 472 33 50 60 [email protected].

Renovation obligation: yes

Get in touch