House for sale

638000€

3 bedrooms 192 square meters

Immoweb code : 20085180
Immoweb code : 20085180

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
192 square meters livable space
677 square meters of land

Description

Ruime moderne woning met 3 slaapkamers - onmiddellijk bes...

In Sint-Agatha-Rode, een zeer rustige en groene deelgemeente van Huldenberg, hebben we nog één moderne woning beschikbaar in ons kleinschalig nieuwbouwproject. Deze open bebouwing werd gebouwd in een strakke, moderne stijl. Het huis biedt een ruime woonindeling met minstens 3 slaapkamers, waarvan 1 met een dressing. De nadruk ligt op een open woonbeleving met luchtige leefruimtes, mooie glaspartijen en uitzicht op het achterliggende groen. Bergruimte is er in overvloed in deze prachtige woning. Op het gelijkvloers bevindt zich nog één aparte ruimte, ideaal als bureel en/of speelkamer. Keuken, badkamer, vloeren en deuren zijn nog door u te kiezen. De ruime budgetten hiervoor zijn inbegrepen in de prijs. Oplevering mogelijk, 5 maanden na aankoop.

Het huis staat op een ideaal perceel van 6a77 met vrij zicht, grenzend aan het natuurreservaat Grootbroek. Dit biedt een perfecte plek om te genieten in de Zuidoost-gerichte tuin en van urenlang wandel- en fietsplezier vlakbij.

Naast de prachtige ligging, hebben we ook oog voor kwaliteit en energiezuinigheid. De woning is tot in het kleinste detail uitgewerkt en wordt met de grootste vakkundigheid en passie afgewerkt. Door de zonnepanelen bereiken we een E-peil van 20. Hierdoor spaart u 5 jaar lang het volledige kadastraal inkomen uit. 

Plan nu uw bezichtiging ter plaatse.  U kan Elien bereiken op het nummer: 0470/382 130.

Renovation obligation: unknown

Get in touch