House for sale

459000€

3 bedrooms 97 square meters

Immoweb code : 11475793
Immoweb code : 11475793

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
97 square meters livable space
1478 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In het midden van de natuur vindt u deze gemoderniseerde jaren '60 woning op een prachtig zuidwest-georiënteerd perceel van 1478 m² op een recreatiegrond waar permanent wonen toegestaan is. De woning beschikt over een ruime leefruimte op vinyl tegels met houthaard en grote raampartijen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich de moderne leefkeuken, volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur.

Verder biedt de woning drie slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. Het perceel is volledig omheind, toegankelijk via twee toegangspoorten, en beschikt over een oprit, twee staanplaatsen, een terras en een garage met smeerput.

In 2022 is de woning grotendeels gerenoveerd, er zijn nog afrondende werkzaamheden nodig. Enkele voorbeelden van zaken die nog afgewerkt dienen te worden: elektriciteit is niet conform, crepi op bepaalde plekken, de voordeur en omlijsting, de garage, de onderkant van het dak, enkele tegels in de badkamer, deurpaneel boven het gastentoilet ... Interessant om te weten is dat de materialen hiervoor wel voorzien zijn door de eigenaar.

Het pand is reeds volledig geïsoleerd en voorzien van nieuwe ramen in houten schrijnwerk. Daarnaast is er een warmtepomp geïnstalleerd die de woning via airconditioning zowel kan verwarmen als verkoelen.

Geïnteresseerd in een bezoek?
Neem contact op met Robbe Cator - Vastgoedmakelaar
0483/63.00.66
[email protected]

Get in touch