House for sale

539000€

4 bedrooms 179 square meters

Immoweb code : 20157005
Immoweb code : 20157005

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
179 square meters livable space
2275 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
De woning is op slechts 1 km verwijderd van centrum Ruiselede. Ideaal voor iemand die een bijgebouw zoekt, er zijn meerdere garages/opslagplaatsen van 70 m2 en 40 m2 en 17m2
De woning zelf telt 4 slaapkamers, 2 badkamers.

Bekijk de virtual tour: https://web-player.walkly.app/lLIltNoC50OZuVCEl3ks/Bcxn5KvgHZiOew68X2qs/ww/public/index.html

Indeling: Aparte inkomhal met apart gastentoilet, we komen binnen in de ruime, volledig geïnstalleerde keuken ( warme lucht oven, combi oven, vaatwasmachine, inductie kookplaat, dampkap, en spoelbak... ) met eetplaats. Vanuit de keuken heb je zicht op de tuin.
De recente hoogrendement houtkachel verbindt de keuken van de woonkamer.
Op de eerste verdieping werd er op de open palier een huisbureau gemaakt. Daardoor ben je met de andere gezinsleden altijd in contact en heb je toch de praktische scheiding van de ruimtes. De aanbouw van 2023 zorgt ervoor dat de eetplaats zeer lichtrijk is met mogelijkheid om naar de tuin te gaan. Eet je graag ook eens buiten dan kan je van het mooi uitzicht genieten over de velden. Je kan vanuit het terras naar de ommuurde binnentuin, waar je alle privacy geniet.

Op de eerste verdieping vinden we de grootste slaapkamer met aansluitend een badkamer voorzien van een extra toilet en ligbad.
De woning is halfondergronds onderkelderd: daar vinden we de wasplaats, een badkamer met douche en lavabo en 3 ruime slaapkamers.
Alle kamers beschikken over natuurlijk daglicht.

Er zijn 2 garages en 2 bijgebouwen (70 m2

Get in touch