House for sale

279943€

3 bedrooms 160 square meters

Immoweb code : 20127471
Immoweb code : 20127471

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
160 square meters livable space
225 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek deze gezellige en praktische woning in de Ruddervoorde, gelegen in de Claeysstraat 16, een kindvriendelijke en rustige buurt!

U wordt verwelkomd in de inkomhal met apart gastentoilet en vernieuwde trap naar de eerste verdieping. De lichtrijke woonkamer omarmt je onmiddellijk met gezelligheid door de mooie houthaard, ideaal voor een gezellige avond met het gezin. De woonkamer vormt één geheel met de eetkamer, die perfect is voor een leuk diner met vrienden. De open keuken is heel praktisch en voorzien van de nodige toestellen om een heerlijke maaltijd te bereiden voor uw gasten. Aansluitend is er extra ruimte in de veranda met zonneluifel, die ook uitgeeft op het terras.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers voor een heerlijke nachtrust en een praktische badkamer met douche en toilet. Extra opbergruimte kun je vinden op de ruime zolder, in de garage of de tuinberging.

Op zoek naar een gezellige en instapklare woning zonder renovatieverplichting? Dan mag je deze kans zeker niet missen! Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek ter plaatse of meer informatie!

De vermelde prijs is een richtprijs. Elk bod, zowel hoger als lager dan deze prijs, wordt voorgelegd aan de eigenaar, die het recht behoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

Get in touch