House for sale

459000€

3 bedrooms 185 square meters

Immoweb code : 20183803
Immoweb code : 20183803

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
185 square meters livable space
765 square meters of land

Description

Zeer goed onderhouden en goed gelegen ééngezinswoning met...

Deze zeer goed onderhouden ééngezinswoning met achterliggende werkplaats/atelier is gelegen te Rotselaar centrum op een perceel van 7 are 35 centiare. Op dit moment heeft de woning een Epc F-score, maar mits een investering van ca € 7.000 à 20.000, kan u de Epc-score verbeteren tot een C- of B-label !!! U kan deze toelichting en simulatie(s) vinden bij de documenten in bijlage.

De woning op de gelijkvloerse verdieping een ruime inkomhal met afzonderlijk gastentoilet, een lichtvolle leefruimte ingedeeld in een eetplaats en een gezellige salonhoek met speksteenkachel, een leefkeuken, een veranda die voorzien is van een zonnewering aan de ramen en het dak, een berging en een garage. Via de nachthal op de eerste verdieping hebben we toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer.

Verder bereiken we via de automatische poort, aan de linkerzijde van de woning, een grote oprit, een ruim terras en de achterliggende werkplaats/atelier/ praktijkruimte die reeds verwarmt is met gas en voorzien van een automatische sectionale poort met toegangsdeur, warm water met afzonderlijke boiler, een toilet met wastafeltje, een kitchenette, internet en camerabewaking (mogelijks om te vormen tot Kangoeroewoning). Ook de woning kan op een eenvoudige manier van een verwarming op gas voorzien worden (via kruipkelder).

Bent u bijgevolg op zoek naar een zeer goed gelegen woning met achterliggende werkplaats/atelier, dan kan u voor een bezoek contact opnemen met Jan Schri...
Renovation obligation: yes

Get in touch