House for sale

549000€

2 bedrooms 203 square meters

Immoweb code : 20152473
Immoweb code : 20152473

Overview

2 bedrooms
203 square meters livable space
794 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bijzondere woning type kasteelhoeve met inrijpoort tegenover het gerenommeerde kasteeldomein van Genoelselderen. Dit boeiend en karaktervol gerenoveerd pand van +- 203m2 heeft mogelijkheid tot +3 slaapkamers. De centrale inrijpoort met automatische houten poort geeft dadelijk een binnenkoer gevoel wat de maximale privacy en veiligheid garandeert. Een onderhoudsvriendelijke tuin met overdekte terrassen en jacuzzi geven een instant vakantie gevoel. Het woongedeelte is degelijk afgewerkt en heeft hetzelfde boeiende aspect als de buitenimpressie.
Uitgestrekte velden en wandelgebieden grenzen aan deze instapklare woning. De historische stad Tongeren is op slechts 6 km van de woning gesitueerd, de knusse levendige stad Bilzen bevindt zich op amper 10 km. De autosnelweg (E313 Luik-Antwerpen-Brussel) is op enkele autominuten van de woning, tevens is Maastricht vlot bereikbaar.
Uniek gelegen tegenover zich het befaamde Wijnkasteel van Genoels-Elderen met zijn 13de eeuwse wijnkelders ten midden van de wijngaarden, met een heerlijk terras en bijhorende degustatieruimte.
Indeling;
Ruime en lichtrijke inkomhal met gastentoilet geeft toegang de open leefruimte-keuken.
De compleet uitgeruste keuken en het eetgedeelte hebben directe toegang tot de aangename patio. Hier kan men een heel jaar comfortabel vertoeven en extra genieten van alle seizoenen.
Een paar trapjes omhoog brengt ons in de tv en relax ruimte. De stalen trap geeft toegang tot de
multifunctionele mezzanine en heeft een a

Get in touch