House for sale

98000€

4 bedrooms 204 square meters

Immoweb code : 11477795
Immoweb code : 11477795

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
204 square meters livable space
198 square meters of land

Description

OP TE FRISSEN HOEKWONING TE ZICHEN-ZUSSEN-BOLDER.

Op te frissen hoekwoning gelegen in Zichen-Zussen-Bolder bij Riemst, Mergelstraat 14.

Deze hoekwoning is gelegen in het pittoreske Zichen-Zussen-Bolder, op slechts 4 km van het centrum van Riemst. Gelegen in een rustige, landelijke omgeving met gemakkelijke toegang tot de autosnelweg en op slechts 7 km van Maastricht.

Deze ruime woning, gelegen op een perceel van 1A98CA, biedt een royale woonoppervlakte van 204m² en beschikt over vier slaapkamers. De grote zolderverdieping van 43m² biedt de mogelijkheid om extra woon- of slaapruimte te creëren, waardoor dit huis kan transformeren tot een ideale gezinswoning na een efficiënte renovatie.

Het gelijkvloers omvat een centrale inkomhal, een zitruimte, en een woonkamer. Een tussenhal leidt naar de keuken, de badkamer en een ruime living met uitzicht op het binnenkoertje. Verder zijn er twee bergruimtes, een toilet en een inpandige garage.
Op de eerste verdieping biedt de overloop toegang tot vier slaapkamers en een nachttoilet. De ruime zolderverdieping is bereikbaar via één van de slaapkamers.
Er is een kleine voorraadkelder aanwezig.

Enkele van de voornaamste pluspunten van deze woning zijn:

-Gelegen in een rustige en landelijke omgeving.
-Ruime woning met vier slaapkamers.
-Grote zolderverdieping met potentieel voor extra woonruimte.
-Lichtrijke vertrekken.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem contact met ons op via 0478 30 04 25 of stuur een e-mail naar michiel@vestio...
Renovation obligation: yes

Get in touch