House for sale

240000€

3 bedrooms 195 square meters

Immoweb code : 11457966
Immoweb code : 11457966

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
195 square meters livable space
340 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze gerenoveerde doch nog betaalbare rijwoning met een bewoonbare oppervlakte van 195 m² is gelegen langs de Woncerkweg te Zichen-Zussen-Bolder, op een ziud-west georiënteerd perceel van 3a 40ca. In deze deelgemeente van Riemst is het aangenaam en rustig om wonen. De basisschool, de supermarkt en de apotheek liggen hier allen vlakbij. Het centrum van Riemst bereikt men na enkele minuutjes rijden. Het centrum van Tongeren ligt op een 12-tal kilometer en dat van Maastricht op slechts 10 km.

De woning onderging een eerste grondige renovatie omstreeks 2004, waarbij volgende werkzaamheden werden uitgevoerd: vernieuwing van het dak, vervangen van de houten structuren door betonnen vloeren, optrekken van een nieuwe voorgevel, vernieuwen van de elektrische installatie met bijhorend attest, vernieuwing van de CV,..
In de periode van 2010 tot op heden heeft de huidige eigenaar verder gerenoveerd, met inbegrip van volgende werken: afwerking, optrekken van een nieuwe achtergevel, isolatie van dak en vloeren, inrichting van de derde slaapkamer met tweede badkamer, installatie van de zonnepanelen, ..

De woning kan bijgevolg snel betrokken worden zonder dat grote werken noodzakelijk zijn.

Indeling:
- Gelijkvloers:
inkom met trap naar de verdieing, open leeftruimte, gezellig ingedeeld met zitplaats, eetplaats met open keuken en zicht op de tuin, berging met wasplaats en technische ruimte, badkamer met ligbad en lavabo, toilet.
- 1ste verdieping:
nachthal, eerste lslaapkamer met ruim

Get in touch