House for sale

525000€

3 bedrooms 360 square meters

Immoweb code : 20184792
Immoweb code : 20184792

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
360 square meters livable space
2605 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Unieke woning in een bosrijke omgeving

Deze unieke woning biedt u niet alleen een gezellige en warme thuisbasis, maar ook rust. Daarbovenop biedt de woning een bijzondere architectuur met veel niveauverschillen en trappen, wat zorgt voor een dynamische leefomgeving.

Beschrijving: Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime hal die leidt naar de verschillende niveaus van het huis. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de omliggende bomen. De woonkamer bevindt zich op een lager niveau en biedt een indrukwekkend uitzicht over het groen. De aangrenzende eetkamer en keuken bevinden zich ieder op een ander niveau. De woning beschikt over 3 slaapkamers, waarvan 2 voorzien zijn van een eigen aparte wastafel. De 3de kamer heeft aansluitend een bureauruimte/dressing. Verder is er nog een zeer ruime bergruimte aanwezig die verschillende functies kan aannemen.

Tot slot beschikt de woning over een aanbouw die nu dienst doet als atelier. Het atelier is voorzien van een eigen badkamer, woonkamer en keuken. Hierdoor kan de woning dienst doen als kangoeroewoning.

De prachtige ruime tuin met vijver, omringd door bomen, is een waar paradijs

Deze woning is de perfecte plek voor wie op zoek is naar een rustige en groene omgeving zonder in te boeten aan comfort en gezelligheid. Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan en kom de sfeer zelf ervaren tijdens een bezic

Get in touch