House for sale

320000€

3 bedrooms 145 square meters

Immoweb code : 11423067
Immoweb code : 11423067

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
145 square meters livable space
1303 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Mooi uitzicht, landelijke rust, perfecte oriëntatie ....

Via een rustige weg met een handvol huizen rijden we deze woning tegemoet. Rechts van de woning is een lange oprit dit grenst een grote tuin.
Via de centrale inkomhal komen we binnen in een zeer lichtrijke leefruimte met open keuken. Van hieruit is een landelijk verzicht over de velden een zeer grote troef! De eigenaars hebben dan ook grenzend aan de leefruimte een terras gemaakt, zodat hier ten alle tijde van het uitzicht kan genoten worden.
Terug in de centrale inkomhal leidt de hal ons naar de badkamer (bad, douche, lavabomeubel) , apart toilet, 3 mooie slaapkamers tot aan de garage, waar ruimte voorzien is voor de wasmachine alsook voor de recente VIESSMANN-stookoliebrander. Het warme water wordt voorverwarmd via een zonneboiler. Het EPC heeft dan ook een mooi resultaat voor deze woning. (geen renovatieverplichting!)
Boven de woning is nog een grote zolderruimte voorzien, die kan omgebouwd worden tot extra kamers.

De grote tuin heeft een ideale zuid-oriëntatie en is, naast het grote grasveld, opgedeeld in gezellige terrasjes en een grote moestuin.

Deze woning is gelegen in agrarisch gebied en valt dus onder de reglementering van zonevreemde woningen, waarbij een woning tot 1000 m3 vergunbaar is.

Dit eigendom is rustig gelegen en biedt tal van mogelijkheden op gebied van renovatie en uitbreiding!

Get in touch