House for sale

295000€

2 bedrooms 138 square meters

Immoweb code : 11423791
Immoweb code : 11423791

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
138 square meters livable space
325 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Laat u verrassen door deze instapklare woning, ideaal gelegen vlakbij het station en het bruisende centrum. Deze woning, die 10 jaar geleden vernieuwd werd, biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel en modern wonen.
Bij binnenkomst zult u meteen de lichte en ruime sfeer ervaren die deze woning uitstraalt. De rolluiken aan alle ramen zorgen niet alleen voor extra privacy, maar ook voor een optimale isolatie.
De woning beschikt over twee gezellige leefruimtes, perfect voor zowel ontspanning als het ontvangen van gasten. De keuken is volledig uitgerust en biedt alle moderne gemakken om heerlijke maaltijden te bereiden.
Een van de absolute troeven van deze woning is de grote dubbele garage/magazijn van bijna 80m², dewelke toegankelijk is via de achterzijde van de woning. Dit biedt een scala aan mogelijkheden, van extra opslagruimte tot het realiseren van een werkplaats of hobbyruimte.
Deze woning combineert comfort, gemak en potentieel in één aantrekkelijk pakket.
Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging om deze unieke kans met eigen ogen te zien via 09 380 09 74 of [email protected].

Get in touch