House for sale

285000€

4 bedrooms 130 square meters

Immoweb code : 20025003
Immoweb code : 20025003

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
130 square meters livable space
386 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In het centrum van Overmere treffen we deze ruime instapklare gezinswoning op een Zuidgericht perceel van 3a86.

Ligging
Vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer en tal van andere voorzieningen zoals het toeristisch Donkmeer. Op minder dan 10 minuten bereikt u eveneens de E17.

De woning heeft een solide structuur, de ramen hebben overal dubbele beglazing en verwarmen gebeurt op aardgas. De slaapkamers zijn uitgerust met elektrische rolluiken en zonnewering en bovendien beschikt deze woning over een EPC label waarmee u buiten de renovatieverplichting valt.
Als extra troef zijn er 11 zonnepanelen voorzien en is de elektriciteit conform.

Indeling
Op het gelijkvloers hebben we naast de inkomhal, een ruime leefruimte met centraal een moderne gashaard en een aparte eetplaats op niveau. Aansluitend bevindt zich een geïnstalleerde keuken met toegang tot een polyvalente ruimte en apart toilet. De achterdeur biedt toegang tot terras en tuin, beiden ook bereikbaar via de inkomhal. Verder is er nog een kelder.

Op de 1e verdieping zijn er 4 slaapkamers, waarvan 1 ruime (18m²) en 3 kleinere (8m², 8m² en 9 m²). De ruime badkamer met dubbel lavabomeubel, toilet, ligbad én inloopdouche bevindt zich eveneens op het 1ste VD.

Buiten kan u in alle rust genieten in de omheinde tuin met buitenberging.


Wil jij de nieuwe eigenaar worden van deze instapklare starterswoning, bel dan voor een afspraak naar 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Get in touch