House for sale

499000€

184 square meters

Immoweb code : 20207144
Immoweb code : 20207144

Overview

184 square meters livable space
1837 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op zoek naar een huis waar comfort, ruimte en natuur samenkomen? Deze instapklare en zeer goed onderhouden woning in het rustige Gruitrode, een deelgemeente van Oudsbergen, biedt alles wat je nodig hebt voor een heerlijk woonleven. Met een EPC-label C en tal van moderne voorzieningen is deze woning ideaal voor gezinnen, natuurliefhebbers of mensen die op zoek zijn naar rust en comfort.

Indeling en leefruimte
Bij het binnenkomen betreed je een ruime inkomhal die toegang biedt tot de verschillende leefruimtes. De woonkamer is royaal opgezet en baadt in het daglicht dankzij de grote ramen, die meteen een verbinding met de groene tuin geven. Hier is het fijn vertoeven voor een gezellig samenzijn of een avondje ontspannen.
De keuken is ruim en praktisch ingericht,. Vanuit de keuken heb je direct uitzicht over het terras en de zonnige tuin.
Verder bevindt zich op het gelijkvloers ook een zeer ruime wasplaats en een inpandige garage.
Op de verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor kasten en persoonlijke inrichting, een ruime badkamer met bad en douche en een afzonderlijk toilet. Daarnaast is er dankzij de mezzanine in de woonkamer ook nog plek voor een bureauruimte, die perfect kan dienen als thuiswerkplek of studeerruimte.
De woning beschikt verder over aanzienlijk wat opslagruimte in de ruime kelder.

Deze gezinswoning is gelegen te midden van een goed onderhouden tuin waar je altijd een zonnig plekje vindt om te ontspannen. Het terras biedt bov

Get in touch