House for sale

395000€

3 bedrooms

Immoweb code : 20277053
Immoweb code : 20277053

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
166 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Voor de snelle beslissers organiseren wij twee bezoekdagen op donderdag 31/10 van 16u tot 18u en op zaterdag 2/10 van 10u tot 12u. Bezoek enkel mogelijk op afspraak.
Ben je op zoek naar de perfecte starterswoning in het pittoreske Oudenaarde? Dan is deze indrukwekkende woning iets voor jou! Gelegen in een rustige, residentiële buurt, combineert dit huis hedendaags comfort met een warme en uitnodigende sfeer.
Bij het binnenkomen word je meteen verwelkomd door een ruime leefruimte die baadt in het natuurlijke licht. De open indeling creëert een gevoel van ruimte en verbondenheid, ideaal voor gezellige familiemomenten. De moderne, stralend witte keuken is volledig uitgerust en biedt alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden. Er is extra ruimte voorzien op het gelijkvloerse verdieping, ideaal als bureau of als speelhoek voor de kinderen.
De woning beschikt over een royale hoofdslaapkamer, perfect om in weg te dromen na een lange dag. Daarnaast zijn er nog twee lichtrijke kamers voorzien van sfeerverlichting. Deze kamers zijn ideaal om in te spelen, te werken of als gastenkamer.
Met twee moderne badkamers is er geen gebrek aan comfort en privacy. Of je nu een snelle ochtendroutine hebt of juist wilt ontspannen in een warm bad, deze badkamers bieden het beste van beide werelden.
De woning beschikt ook over een dubbele garage, wat een groot pluspunt is voor wie op zoek is naar extra opslagruimte of een veilige plek voor wagens en fietsen.
De locatie in Oudenaarde

Get in touch