House for sale

575000€

3 bedrooms 291 square meters

Immoweb code : 20063432
Immoweb code : 20063432

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
291 square meters livable space
385 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit perfect gelegen handelspand in het centrum van Sint-Joris-Weert (Oud-Heverlee) beschikt over een zeer goed draaiend café en frituur. Het café omvat een gezellige toog, dartsbaan, voldoende zitplaatsen en banken, een ruim zonneterras, toiletten en veel sfeer. De oppervlakte van het café is 75m².

De frituur is strategisch gelegen op de hoek van het pand. Hierbij is er nog een keuken met alle nodige voorzieningen. De inboedel is over te nemen (te bespreken). De oppervlakte van de frituur is 38m². Wederom een zeer goed draaiende zaak.

Profiteer van de uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid die deze locatie te bieden heeft. Met een constante stroom van voorbijgangers en vaste klanten, is dit de perfecte plek om uw eigen zaak te starten. Bovendien is het treinstation gelegen op wandelafstand.

Boven het handelsgedeelte is er een ruim appartement met in totaal 3 grote slaapkamers, 2 badkamers, een berging, een grote leefruimte met eetkamer en een open keuken voorzien van alle moderne toestellen.

Het pand beschikt over een EPC label D (geen renovatieplicht), conforme elektrische keuring , geen asbest en het geheel is volledig vergund. Het perceeloppervlakte is 3 are 85 ca. En tenslotte is er nog een grote kelder van 94m².
Dit is kortom de perfecte plek om uw dromen te realiseren om over een eigen zaak te beschikken zodat u uw gasten een onvergetelijke ervaring kunt bieden.

Bel David voor een afspraak op het nummer 0476/98.91.76 of mail naar [email protected].

Get in touch