House for sale

525000€

5 bedrooms 228 square meters

Immoweb code : 20021757
Immoweb code : 20021757

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
228 square meters livable space
167 square meters of land
Available date : 01/01/2025

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze prachtige woning, gebouwd in 2016, biedt een perfecte mix van stijl en duurzaamheid in het hart van Opwijk.

Bij binnenkomst verwelkomt de ruime inkomhal je met maatkasten voor jassen en schoenen. De open leefkeuken met een handige berging en de lichtrijke eetplaats met harmonicaraam creëren een naadloze verbinding naar buiten, terwijl de gezellige TV-hoek ideaal is voor ontspanning.

Op de eerste verdieping bevinden zich een ruime woonkamer met maatkasten, een kantoorruimte en een extra kamer die dienst kan doen als hobbyruimte of slaapkamer (incl. eventuele douchekamer/berging). Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval.

De tweede verdieping biedt vier slaapkamers en een luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en een dubbel badkamermeubel.

Extra troeven zijn onder andere automatische screens (zonnewering), vloerverwarming op alle verdiepingen, twee stijlvolle eiken trappen, toilet op iedere verdieping en een gezellige stadstuin met terras. Verder is er een garage voor uw parkeergemak en een afzonderlijke fietsenberging.

Met een straatgevelbreedte van 10,5 meter en een uitstekende ligging nabij openbaar vervoer, scholen en winkels, is deze woning een parel in het centrum van Opwijk, perfect voor wie modern wooncomfort en energiezuinigheid zoekt!

Meer info: [email protected] of 0478 44 20 90

Get in touch