House for sale

285000€

4 bedrooms 152 square meters

Immoweb code : 20021755
Immoweb code : 20021755

Overview

4 bedrooms
152 square meters livable space
923 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze open bebouwing in Opwijk biedt de perfecte gelegenheid om je eigen stempel te drukken op een woning in een prachtige, groene omgeving. Met een perceel van maar liefst 9a25ca en een mooie tuin is dit huis ideaal voor wie van ruimte en rust houdt.
Belangrijkste kenmerken:

4 Slaapkamers: Deze woning beschikt over vier slaapkamers. De huidige badkamer bevindt zich op het gelijkvloers, maar kan eenvoudig naar boven worden verplaatst voor extra comfort.

Prachtige tuin: Geniet van de rust en ruimte in de royale tuin met uitzicht op het omliggende groen. De perfecte plek voor ontspanning en recreatie.

Groene omgeving: De woning is gelegen in een rustige straat met zicht op groen. Hier kun je genieten van de stilte en de natuur, terwijl je toch slechts een steenworp verwijderd bent van het centrum van Opwijk.

Uitstekende bereikbaarheid: Op wandelafstand vind je openbaar vervoer, scholen en winkels, waardoor je alles binnen handbereik hebt.

Garage: Er is een ruime garage aanwezig, ideaal voor het stallen van je voertuig en extra opbergruimte.

Extra mogelijkheden: De woning is voorzien van een vaste trap naar de zolder, waardoor je deze ruimte eenvoudig kunt ombouwen tot een extra slaapkamer of hobbyruimte.

Verwarming op aardgas: De woning is uitgerust met een centrale verwarming op aardgas, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat.

Deze woning biedt tal van mogelijkheden voor renovatie en uitbreiding, waardoor je de kans krijgt om ee

Get in touch