House for sale

535000€

3 bedrooms

Immoweb code : 20172431
Immoweb code : 20172431

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
3275 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze eigendom op een perceel van 3275m² heeft een uitstekende ligging op de grens van Oosteeklo en Lembeke. In de leefruimtes van de lichtrijke split-level woning geniet je langs grote raampartijen van een rustgevend zicht over de aangelegde tuin en omliggende velden. De woning heeft drie slaapkamers en twee badkamers, een recente kwaliteitskeuken en eindeloze opbergruimte in de maatkasten en grote kelderverdieping.

Bovendien beschikt de woning over een grote (zwem)vijver, twee overdekte terrassen, bijgebouwen met werkruimtes en garages, veel ruimte op de opritten, ... De achterliggende volledig omheinde tuin is de ultieme droom voor tuinier, dierenliefhebber of hobbyist.

Deze eigendom is in een perfecte staat van onderhoud. Dit is een buitenkans voor wie een instapklare woning met ruimte, privacy en natuurbeleving zoekt.

Alle informatie is te vinden op de verkoopswebsite www.ledestraat81.com, attesten zijn beschikbaar bij de verkopers. Verkoop door de eigenaars met notaris, zonder tussenkomst makelaar.

Get in touch