House for sale

449000€

3 bedrooms 194 square meters

Immoweb code : 20006435
Immoweb code : 20006435

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
194 square meters livable space
570 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Grotendeels gemoderniseerde woning te OLV-Waver

Sorry, there is no English translation. Grotendeels gemoderniseerde gezinswoning met 3 (mogelijk 4!) slaapkamers te Onze-Lieve-Vrouw-Waver.

Deze mooie woning werd sinds 2022 quasi volledig gemoderniseerd en geoptimaliseerd en is heden voorzien van alle moderne comfort. Een gunstig EPC is verkregen, o.a. dankzij zonnepanelen en verwarming via warmtepomp in combinatie met ventilo's. Op het gelijkvloers is er een gezellige en lichtrijke woonkamer met aansluitend volledige geïnstalleerde open leefkeuken met eetplaats en speel- of bureauruime. Een ideale thuis om mensen te ontvangen. Op de eerste verdieping biedt de nachthal toegang tot 2 grote slaapkamers en een badkamer met ligbad en inloopdouche. Op de tweede verdieping is er een zeerruime slaapkamer voorzien, indien gewenst te splitsen in 2 aparte kinderkamers. Daarnaast is er nog een ruime zolderkamer - gelegen op de eerste verdieping - dewelke omgevormd kan worden tot extra kamer. Voldoende stockageruimte is voorzien dankzij verscheidene bergruimtes. Parkeren is mogelijk op de ruime oprit of in de garage achteraan het perceel. En indien u niet binnen wenst te vertoeven, kan u heerlijk tot rust komen in de aangename, perfect zuid georiënteerde tuin.

Een unieke kans voor wie een woning zoekt nabij het landelijke dorpscentrum van Onze-Lieve-Vrouw-Waver, nabij scholen en winkels.
Een vlotte bereikbaarheid is tevens een troef, een centrale ligging tussen Brussel - Antwerpen en Mechelen - Leuven, met vlotte verbi

Get in touch