House for sale

475000€

4 bedrooms 209 square meters

Immoweb code : 20160292
Immoweb code : 20160292

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
209 square meters livable space
500 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Charmante, instapklare woning met 4 slaapkamers en tuin

Deze charmante woning ligt dicht bij de dorpskern van Oeselgem. Er is plaats voor meerdere wagens op de aangelegde oprit. De woning onderging een grondige renovatie in 2008, waar het gebruik van kwalitatieve materialen centraal stond. Zo is er beneden gekozen voor vloerverwarming, een royale leefruimte met hoogwaardige parketvloer en een 'top notch' afgewerkte keuken.
We komen binnen in de centrale inkomhal die enerzijds verbinding geeft met de keuken en anderzijds met het voorste gedeelte van de woning. Daar is onder andere de technische berging aanwezig. Verder vinden we hier ook een polyvalente ruimte die dienst kan doen als bureau of slaapkamer. Tenslotte treffen we ook een apart toilet en een badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche. 
Aan de andere kant van de inkomhal vinden we de keuken en de royale leefruimte. De keuken werd voorzien van twee (!) koelkasten, inductiekookplaat, vaatwas, stoomoven én combi-oven. Met zijn natuursteen werkblad en kasten in vol massief hout ademt deze keuken kwaliteit en duurzaamheid! Via de keuken komen we in de ruime leefruimte terecht. Door de raampartijen vooraan en achteraan geniet deze ruimte van veel natuurlijk licht.
Op de eerste verdieping vinden we twee ruime slaapkamers en een badkamer terug. De badkamer werd dit jaar afgewerkt en is voorzien van een ligbad, lavabo en toilet. De slaapkamers werden afgewerkt met een parketvloer. Vervolgens vinden we op de tweede verdieping nog een ruime slaapkamer.

Renovation obligation: no

Get in touch