House for sale

660000€

4 bedrooms 211 square meters

Immoweb code : 20187114
Immoweb code : 20187114

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
211 square meters livable space
624 square meters of land
Available date : 03/20/2025

Description

LANDELIJK GELEGEN RECENTE (bj 2018) ARCHITECTURALE WONING...

LANDELIJK GELEGEN RECENTE (bj 2018) WONING op TOPLOCATIE (A-label)  -  Bent u op zoek naar uw droomhuis waar modern comfort en landelijke charme naadloos samenkomen? Ontdek dan deze prachtige halfopen bebouwing, gesitueerd in een oase van natuur en rust. Deze mooie architecturale woning is rustig gelegen én heeft een vlotte verbinding naar Oedelem centrum, Brugge, alsook Oostkamp. 

INDELING: Gelijkvloers: Inkomhal met vestiairekast en apart toilet. RUIME LICHTRIJKE woonkamer met zit- en eetplaats met verlaagde plafonds voorzien van geïntegreerde verlichting en met zowel voor- als achteraan landelijk zicht. De op maat gemaakte tv-wand is een eyecatcher in de woonkamer. Aansluitend bevindt zich de hyper geïnstalleerde keuken met keukeneiland en groot schuifraam die toegang verleent tot het mooi aangelegde terras en de ZONNIGE tuin. Naast de keuken is er een wasplaats, grote berging en een technische ruimte. Vanuit de wasplaats is er tevens toegang tot de tuin. 

Eerste verdieping: Nachthal. Ruime badkamer met grote inloopdouche, dubbelle lavabo, ingemaakte kastenwand en toilet. 2 volwaardige slaapkamers en een master-bedroom met aparte dressing. Toegang naar de zolder, dewelke kan ingericht worden als een extra kamer. Vanuit iedere kamer is er landelijk uitzicht.

Zolderverdieping: ruime zolder die toegankelijk is via een zolderluik in de hall van de dressing. 

Buiten: Recent aangelegde oprit met parking voor 3 wagens en carport met een tuinpoort...
Renovation obligation: no

Get in touch