House for sale

149000€

2 bedrooms

Immoweb code : 20270366
Immoweb code : 20270366

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
327 square meters of land

Description

Te renoveren rijwoning in hartje Ninove

Deze rijwoning in Ninove is perfect voor wie een renovatieproject zoekt met veel mogelijkheden. De woning is gunstig gelegen, het centrum is makkelijk bereikbaar, het station bevindt zich op korte afstand en er is een vlotte verbinding naar de snelweg. Daarnaast zijn supermarkten, bakkers, winkels en andere diensten vlot bereikbaar te voet of met de fiets. Voor ontspanning, sport en cultuur zijn er ook tal van opties in de nabije omgeving.

Bij binnenkomst in deze woning komt u in de inkomhal die toegang biedt tot een voorplaats en leefruimte met keuken. Aansluitend aan de keuken vindt u de badkamer, hal, technische ruimte en achterplaats die omgetoverd kan worden tot een leuke veranda met toegang tot de grote tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, die perfect kunnen dienen als slaap- of hobbykamers. Via een vaste trap is de zolde bereikbaar, deze kan nog ingedeeld worden in 2 kamers.

Heeft deze eigendom uw interesse gewekt? Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak ter plaatse en ontdek de veelzijdigheid van dt vastgoed dat wacht op een eigentijdse transformatie.

Renovation obligation: unknown

Get in touch