House for sale

649000€

3 bedrooms 384 square meters

Immoweb code : 20118436
Immoweb code : 20118436

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
384 square meters livable space
3459 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In het pittoreske Lieferinge, voor de fusie met Ninove één van de kleinste dorpjes van Vlaanderen, bieden wij deze unieke Pastoriewoning te koop aan. De Pastorie is centraal gelegen in Lieferinge op enkele stappen verwijderd van het gezellige dorpsplein. Samen met de kerk is deze ambtswoning de eyecatcher van het dorp. Ook in de geschiedenis heeft deze pastorij een belangrijke rol gespeeld.

De renovatiewerken van deze pastorij zijn reeds kwalitatief aangevat. De architect die deze renovatie geleid heeft was jarenlang de vaste architect van de Nationale Bank. Er zijn al heel wat zaken aangepakt: buitenschrijnwerk rondom rond vervangen, vloerisolatie, nieuwe leidingen, CV op aardgas, nieuw dak, nieuwe aanbouw, enz. Ten gevolge van jarenlange leegstand heeft deze woonst nu vooral nood aan een grondige opknapbeurt en verdere afwerking.

Aan ruimte alvast geen gebrek. Binnenin biedt de woonst namelijk een oase aan ruimte met tal van mogelijkheden. De woning kan nog geheel ingedeeld worden naar eigen wens. Momenteel zijn er op ieder verdiep een open leefkeuken en badkamer aanwezig. Op het gelijkvloers zijn er dan nog 2 ruimtes die vrij ingevuld kunnen worden, waarvan één voorzien van bekabeling voor een thuisbioscoop. Op de eerste verdieping is er ook nog een ruime slaapkamer aanwezig. Op de zolderverdieping is er nog eens meer dan 120m² beschikbaar om in te delen.

De ambtswoning staat op een prachtig perceel van +34 are met boomgaard, natuurlijke vijver, enz. Als kers op de …

Get in touch